Carnival Firenze

Historie:
Carnival Firenze er et nyt krydstogtskib fra Carnival Cruise Line, der blev søsat i 2023. Som det nyeste medlem af Carnival-flåden repræsenterer Carnival Firenze alt det, som rejsende elsker ved Carnival – sjov, spænding og uforglemmelige oplevelser til søs.

Størrelse og Kapacitet:
Med sin imponerende størrelse og kapacitet vil Carnival Firenze have plads til tusinder af passagerer og tilbyde et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter om bord. Fra spændende vandrutsjebaner til afslappende poolområder er der noget for enhver smag på dette fantastiske skib.

Faciliteter og Aktiviteter:
Carnival Firenze vil være fyldt med et væld af faciliteter og aktiviteter, der vil glæde rejsende i alle aldre. Der vil være alt fra moderne spaer og fitnesscentre til underholdende shows og workshops. Skibet vil også have et kasino, barer og restauranter, der tilbyder en bred vifte af kulinariske oplevelser.

Restauranter:
På Carnival Firenze kan passagererne se frem til en gastronomisk oplevelse som ingen andre. Skibet vil have flere spisesteder og restauranter, der serverer alt fra autentiske retter til internationale favoritter. Uanset hvad man er i humør til, vil man finde noget lækkert at spise på dette skib.

Kahytter og Indkvartering:
Carnival Firenze vil tilbyde komfortable og veludstyrede kahytter og suiter til passagererne. Uanset om man vælger en indvendig kahyt eller en luksuriøs suite, vil man finde moderne faciliteter og en hyggelig atmosfære.

Underholdning og Shows:
Aftenerne ombord på Carnival Firenze vil være fyldt med spændende underholdning og shows. Teatrene vil præsentere en række forskellige forestillinger, herunder musikalske shows, komedieshows og danseforestillinger. Der vil også være live musik, DJ’s og andre former for underholdning, så passagererne aldrig keder sig.

Carnival Firenze er det perfekte valg for dem, der søger en sjov og mindeværdig ferieoplevelse til søs. Med sin festlige atmosfære og brede udvalg af faciliteter og aktiviteter vil dette skib skabe uforglemmelige minder for alle, der stiger ombord.

Kahytter

Kahytstype / Kategori Dæk
Indvendig kahyt m/ køjeseng – [1A] 02
Indvendig kahyt – [4A] 01
Indvendig kahyt – [4B] 02
Indvendig kahyt – [4C] 03
Indvendig kahyt – [4D] 06
Indvendig kahyt – [4E] 06
Indvendig kahyt – [4F] 07
Indvendig kahyt – [4G] 08
Indvendig kahyt – [4H] 10
Indvendig kahyt – [4I] 12
Udvendig kahyt m/ begrænset havudsigt – [4J] 10
Udvendig kahyt – [6A] 02
Udvendig kahyt – [6B] 03
Deluxe udvendig kahyt – [6L] 01
Deluxe udvendig kahyt – [6M] 03
Kahyt med balkon m/ begrænset havudsigt – [7C] 02
Kahyt med balkon – [8A] 06
Kahyt med balkon – [8B] 06
Kahyt med balkon – [8C] 07
Kahyt med balkon – [8D] 08
Kahyt med balkon – [8E] 10
Kahyt med balkon – [8F] 10
Kahyt med balkon – [8G] 12
Kahyt med balkon – [8H] 14
Kahyt med stor balkon – [8M] 02
Premium kahyt med balkon – [9B] 06
Ocean Suite – [OS] 14
Indvendig kahyt – Terrazza – [TA] 05
Kahyt med balkon – Terrazza – [TE] 05
Kahyt med udestue – Terrazza – [TI] 06
Premium kahyt med balkon – Terrazza – [TL] 06
Premium Vista kahyt med balkon – Terrazza – [TM] 07
Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter