FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Hawaii

Frodige vulkanøer med smukke strande og laguner

Krydstogt til Hawaii

Hawaii er kendt for sin varme,

sine smukke strande og palmer langs lagunerne – og ikke mindst sine gæstfrie indbyggere. Oplev det hele ombord på et krydstogtskib.².

Alle de hawaiianske øer er opstået ved vulkansk aktivitet. Sandstrandene vidner netop om denne vulkanske aktivitet, da sandet varierer i farven – lige fra sukkerhvid til vulkansk sort. De eneste nuværende aktive vulkaner på Hawaii er Mauna Loa og Kilauea.

Koralrevet omkring Hawaii rummer en mangfoldighed af farverige fisk. Det giver god anledning til snorkling, dykning og fiskeri. Den smukke verden under vandet får dig fuldstændig til at glemme alt over havoverfladen.

Når du engang dukker op fra koralrevets fængslende verden, kan du fordybe dig i historierne bag de hellige gravpladser, se de gamle helleristninger eller høre om de gamle overbevisninger og legender, som er blevet bevaret fra generation til generation.

Velkommen til den ældgamle historie og den eksotiske hawaiianske skønhed.

 

krydstogt til hilo hawaii

Hilo - Hawaii   Læs mere

Hele byen Hilo er som et kæmpe drivhus med spektakulære tropiske blomster, hvor end du vender dig hen. Besøg byens velbevarede historiske bygninger, der kan dateres tilbage til århundredeskiftet og som samtidig præsenterer Hawaiis unikke arkitektur. Kun omkring 50 km væk, finder du Hawaii Volcanoes National Park, som er hjemsted for den aktive Kilauea Volcano.

 

krydstogt til honolulu hawaii

Honolulu - Hawaii   Læs mere

Det store blå Stillehav og de overvældende Koolau bjerge tjener som dramatiske og medrivende omgivelser for Hawaii's største by, Honolulu. Kravl op til toppen af Diamond Head. Tag en romantisk solnedgangstur på Waikiki Beach. Besøg Hawaii Plantation Village og National Memorial Cemetery of the Pacific.

 

krydstogt til kahului hawaii

Kahului - Hawaii   Læs mere

Et overskud af naturlig pragt og den ægte gæstfrihed fra øens beboere, har gjort Maui til Hawaiis næst populæreste ø. Udforsk den fascinerende historie om byen Lahaina, tag på udflugt i en nærliggende plantage, slå dig ned på en uberørt strand, eller spil på en af verdens smukkeste golfbaner.

 

krydstogt til kailua kona hawaii

Kailua Kona - Hawaii   Læs mere

Kailua ligger i det nordlige Kona-distrikt på øen Hawaii. Byen kaldes derfor oftest Kailua Kona for at adskille den fra byen Kailua på øen Oahu, som også er en del af Hawaii. Byen har som resten af øgruppen et tropisk steppeklima, og temperaturen kommer derfor sjældent under 20 grader. Kailua Kona er blandt andet kendt for Kona-kaffe, den historiske Ali'i Drive og som vært for verdensmesterskabet i Ironman-triatlon.

 

krydstogt til kona hawaii

Kona - Hawaii   Læs mere

Kona tilbyder den mest typiske Hawaiianske oplevelse: strålende, varmt vejr og krystalblåt vand, som lokker besøgende til at deltage i en masse vandsportsaktiviteter. Prøv at snorkle blandt et glinsende smukt, tropisk maritimliv, tag en surfinglektion, en kajaktur eller tag længere ud på havet og prøv dybhavsfiskeri.

 

krydstogt til lahaina maui hawaii

Lahaina (maui) - Hawaii   Læs mere

Lahaina ligger på Vestmaui i Hawaii. Byen er adgangspunkt til de kendte strande Kaanapali og Kapalua, og var tidligere hovedstad i Kongeriget Hawaii. I gamle dage var Lahaina centrum for hvalfangerindustrien, og nogle af skibene er i dag indrettet til museer. Byen er også kendt for sit festlige natteliv, især ved den store halloween-fest.

 

krydstogt til nawiliwili kauai hawaii

Nawiliwili (Kauai) - Hawaii   Læs mere

Øen, som har fået sit navn efter Wiliwili-træerne og træerne, som engang formede den maleriske havn, er din vej til hvad mange vil mene er Hawaiis smukkeste ø. På "The Garden Island" er naturen i sandhed en fryd for øjet - fra de dramatiske bjerge ved Kokee til den kølige regnskov ved Haena.

 

>> Se alle vores krydstogter til Hawaii

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept