Bahamas – krydstogter

Oplev fantastiske bountyøer med idylliske strande på et krydstogt til Bahamas. Under havoverfladen svømmer farvestrålende fisk i det klareste vand. Dyk ned i en historie med slaver og pirater og sæt tænderne i en saftig, friteret konkylie.

Læs mere om krydstogter i Bahamas nederst på siden.

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Tag på krydstogt i Bahamas

  Solrigt paradis

  Bahamas består af en perlerække af lækre bountyøer, og er amerikanernes nærmeste caribiske strandparadis. Her finder du jordens klareste havvand, hvide sandstrande så langt øjet rækker, sol året rundt og et væld af aktiviteter. Besøg også en af de mange underjordiske grotter og huler.

  Få en ekstraordinær badeferie i paradis med et krydstogt til Bahamas. De fleste krydstogter til Bahamas starter i Florida. Kombiner med fordel dit Bahamas cruise med nogle ekstra dage på hotel i f.eks. Miami.

  Husk dykkerbriller

  Bahamas har det klareste havvand i verden, hvilket gør øgruppen til en sublim dykker- og snorkeldestination. Oplev verdens tredjestørste koralrev med eksotiske fisk og koraller i alle regnbuens farver – fra dybe koralvægge til revfisk, rokker og havskildpadder.

  Giv dig også i kast med alt fra kiteboarding, kajak, fiskeri, vandscootere og bådture, hvor du kan være heldig at se hajer og delfiner.

  Fascinerende historie

  For de historieinteresserede findes der også et væld af oplevelser på et krydstogt til Bahamas. Du kan f.eks. besøge det fascinerende Fort Charlotte og fordybe dig i kolonialhistorie. Fortet er fra britisk kolonitiden, bygget på en bakke med smuk udsigt over havnen i Nassau og ligger en kort gåtur fra krydstogtskibsterminalen.

  Paradise Island er også kendt for sine interessante museer, hvor du kan lære mere om piraternes historie eller blive opslugt af den urovækkende slavehandel, der har præget området i flere århundrede.

  Private paradisøer

  Mange krydstogtrederier har private øer i Bahamas. Oplev f.eks. Ocean Cay (MSC Cruises), Princess Cays (Princess/Carnival) og Halfmoon Cay (Holland America Line).

  Oplev også Royal Caribbeans private ø, CocoCay. En perfekt blanding af “Thrill and Chill”, hvor eksotisk lagune og forlystelsespark smelter sammen til et sandt ferieparadis. Nyd solen på de smukke palmestrande eller kast dig over øens mange tilbud – f.eks. vandrutsjebaner, luftballon, zipline og lækre beachklubber.