Antarktis – krydstogter

Når du står på Antarktis, vil du finde storheden uforståelig. Endeløse neonblå udskæringer i isen og en krystalklar himmel fremstår så komplekst og berusende. Du fyldes af 100% friskhed, mens du står dér ved verdens ende.

Læs mere om krydstogter i Antarktis nederst på siden.

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Tag på krydstogt til Antarktis

  90% af verdens is

  Antarktis er klodens mest isolerede kontinent, som kun de færreste får lov at opleve. Det frosne ishav byder på overdådige naturoplevelser og landskabet er både rigt og uberørt.

  Antarktis har 90% af verdens is og adskiller sig fra alt andet du nogensinde vil opleve. En landmasse der er så stor, at Frankrigs, Tysklands og Spaniens samlede areal kunne være der – 10 gange. Der bor ingen mennesker permanent på Antarktis. Det er et kontinent helliget forskning og stilhed.

  12 millioner pingviner

  Vandet er fyldt med krill i Det Sydlige Ishav og tiltrækker et overdådigt dyreliv. Store flokke af pingviner, kolonier af sæler, søløver, søleoparder, søelefanter, hvaler og et rigt fugleliv. Langt fra dyrekolonierne er der stille – ufatteligt stille, som man ikke kan opleve det noget andet sted på planeten.

  Den antarktiske halvø er hjem for en anslået bestand på 12 mio. pingviner på tværs af flere arter. Afhængigt af hvornår du kommer, vil du overvære deres parringsritualer på første hånd, se nyudklækkede unger eller opleve perioden, hvor de skifter fjer.

  Fantastiske islandskaber

  I Antarktis hersker elementerne og 100% uspoleret natur venter på dig. Endeløse rækker af snedækkede bjerge og majestætiske isbjerge, der er blevet formet af sol, vind og bølger. Oplev roen i de store landskaber, skarpheden af monokromatisk hvid overalt – uanset hvor du ser her.

  Når man kommer tæt på isen kan man tydeligt se, at is ikke bare er hvidt. Det er et sandt farvespil fra rødt til blå og nogle gange grønt – alt efter hvordan lyset lige falder.

  GERLACHE STRÆDET

  En sejltur ombord på et krydstogtskib gennem Gerlache strædet byder på det ene utrolige syn efter det andet. Strædet, der befinder sig på den vestlige side af den arktiske halvø, er omringet af glitrende isbjerge. I vandet omkring skibet flyder store hvaler fredeligt omkring i deres jagt på kril. Det er nemt at se, hvorfor Gerlache strædet bliver kaldt det smukkeste sted i Antarktis.

  Skibsvraget af det norske skib, Guvernøren, er stadig synligt ved Whilhemina Bay. I 1916 blev skibet bevidst sat på grund efter en brand, så mandskabet kunne undslippe. Du kan komme helt hen til vraget med zodiac-både.

  Paradisbugten

  Et ekstremt og dramatisk landskab med bjerge, gletsjere og arktiske dyr venter i Paradise Bay og du vil utvivlsomt få uforglemmelige naturoplevelser med hjem i bagagen. Som navnet antyder, finder du en åndeløs skønhed her. Bjergene spejler sig i det klare vand og i disse farvande er det muligt at se hvaler, mens pingvinerne ser til fra de stenede bredder.

  Rejs til verdens ende

  Store opdagelsesrejsende som Roald Amundsen har beskrevet det syvende kontinent som “mytisk” og “af en anden verden” – fordi intet kan sammenlignes med Antarktis. Ord kan ikke beskrive følelsen af at stå derude, hvor naturen er så rå og ubarmhjertig. Det skal bare opleves.

  Rejs med til verdens eneste virkelig uberørte kontinent på et krydstogt til Antarktis. Glæd dig til flokke af pingviner, sæler og hvaler mellem de utroligste isbjerge. Hav kameraet klar og nyd uforlignelige dage på havet.