Krydstogter i Middelhavet

Middelhavet er blandt danskernes favoritter, når det kommer til ferie. Her venter citronlunde, oliventræer, solbeskinnede strande og maleriske landsbyer med lang historie. Den perfekte kombi til et fantastisk krydstogt.

Et sikkert feriehit

Rejser til Middelhavet bliver man aldrig træt. De sydeuropæiske kyster er en sikker vinder hver gang. Her mødes du af charmerende byer med masser af historie, smukke strande og det skønneste køkken.

I det vestlige Middelhav kan du udforske Italien, Spanien og Frankrig, mens den østlige del byder på det græske øhav og Balkanhalvøen med smukke steder som Montenegro, Slovenien og Kroatien.

Badeferie og storby

Et krydstogt i Middelhavet er den ideelle mulighed for at kombinere badeferie med storby. Her er alt hvad du kan forvente i form af shopping, kultur, forlystelsesliv og historiske attraktioner.

Langs de solrige kyster kan du slænge dig på stranden og nyde solens varme stråler. Hyggelige taverner ligger side om side, hvor du kan nyde en rolig frokost og smage de lokale delikatesser.

Det græske øhav

Tag på øhop og besøg maleriske øer som Kreta, Cypern, Rhodos og Mykonos. Du vil blive mødt af grønne olivenlunde, krystalklare badebugter og gamle, smukke klostre og kirker, der vidner om en velbevaret historie. Og så er det græske køkken et kapitel for sig.

Hvis du vil opleve hvide strande, krystalklart vand, bjerge og idylliske fiskerbyer, skal du tage til Kreta. Mærk den oldgamle græske historie i hjertet af hovedstaden, Chania, og lad kameraet komme på overarbejde i de kringlede gader med smuk arkitektur.

Den idylliske ø, Santorini, er kendt for at være et af de mest romantiske steder i verden. De karakteristiske hvidkalkede huse med blå tage og kupler, præger sig ind på nethinden med postkortsmukke udsigter.

De spanske kyster

De spanske kystbyer fortryller med hvide sandstrande, livlige havnepromenader og lokal siesta-stemning. Oplev f.eks. Barcelonas summende Rambla og mange arkitektoniske mesterværker. Mod syd i Andalusien kan du opleve Malagas solrige strande og den gamle engelske koloni, Gibraltar.

Snyd ikke dig selv for det spanske køkken med en omgang paella, tapas, calamares eller gazpacho. Dine smagsløg vil takke dig, uanset hvad du vælger. Spanien kan også prale af nogle af de mest populære ferieøer. Sæt f.eks. kurs mod familievenlige Mallorca, livlige Ibiza eller De Kanariske Øer.

Balkanhalvøen

Landene på Balkanhalvøen, som f.eks. Montenegro, Slovenien og Kroatien, er kommet på listen over yderst populære rejsemål i Europa. Her er vandet krystalklart og byerne fulde af historie.

Kroatiens kyst strækker sig over mere end 1.800 km. Mange af byerne har historiske aner og velbevarede middelalderbyer, f.eks. Split og Dubrovnik.

Montenegro er en skjult perle med fantastiske bjerglandskaber. Havnebyen, Kotor, ligger vidunderligt inderst i Boka-bugten. Her kan du opleve tusind år gammel historie, med bymur og en labyrintisk middelalderbydel, der er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Det historiske Italien

Italiens lange kyststrækning byder på nogle af de smukkeste byer. Langt mod syd ligger Amalfi, som byder på unik natur, betagende sandstrande og hvide huse, der kravler op ad bjergvæggen.

Hovedstaden Rom lokker med seværdigheder som Colosseum, Trevifontænen, Den Spanske Trappe og Peterskirken. Byens lange historie danner en fascinerende ramme om nutidens livlige hverdagsliv. 

Du kan også besøge skønne øer som Sardinien og Sicilien, der byder på charme og ren afslapning.

Glamour og luksus

Få steder i Europa, er så glamourøse som Den Franske Riviera. Området har en helt særlig ekstravagance og lokker bl.a. med spændende kunstmuseer og shopping i topklasse.

Badebyerne ligger på en lang række langs kysten. Her venter kendte liebhaverbyer som Cannes og Nice. Oplev lystbådhavne med luksuriøse yachter – den ene mere prangende end den anden.

Populære krydstogter til Middelhavet

Bladr gennem vores populære krydstogter til Middelhavet herunder eller se hele udvalget her

0 nætter fra

Krydstogter i Middelhavet

0 nætter fra

Krydstogter i Middelhavet

14 nætter fra Istanbul, Turkey

Costa Venezia

02. oktober 2022
fra kr. 8.242 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter i Middelhavet

24 nætter fra Trieste, Italy

Oosterdam

14. juli 2023
fra kr. 32.992 pr. pers.

10 nætter fra Rome (Civitavecchia), Italy

Odyssey of the Seas

18. maj 2023
fra kr. 13.492 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter i Middelhavet

7 nætter fra Barcelona

MSC Meraviglia

23. juli 2022
fra kr. 5.049 pr. pers.

Udfyld nedenstående felter

Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
Enquiries