Krydstogter til Kanarieøerne

På Kanarieøerne mødes du af smukke strande, et mildt klima året rundt og utrolige vulkanlandskaber med mystiske grotter og størknet lava. Tag på øhop blandt de syv øer og find din favorit.

Danskernes favorit

Sommer året rundt med temperaturer, der sjældent kommer under 20°, strande så langt øjet rækker og smukke vulkanlandskaber. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Kanarieøerne er blandt danskernes foretrukne feriedestinationer.

Sværest er det at vælge, hvilken af øerne rejsen skal gå til. Men dét problem undgår du med et krydstogt til Kanarieøerne. Her får du nemlig mulighed for at besøge flere af de charmerende øer på samme rejse.

De 7 vulkanøer

Kanarieøerne er en vulkansk øgruppe i Atlanterhavet og består af syv øer: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, El Hierro og Fuerteventura. Hver ø har sit helt eget særpræg, men alle øer byder velkommen med spansk gæstfrihed og et mildt klima året rundt.

Gå på opdagelse blandt skjulte perler på øerne. Oplev imponerende klippeformationer og grotter, hyggelige landsbyer, tropiske frugtplantager og utrolige vulkankratere. Lad dig rive med af den spanske stemning, med lækker tapas og forfriskende sangria.

De bedste strande

De Kanariske Øer er fyldt med dejlige sandstrande, hvor solen kan nydes med en kølig drink i hånden. På Fuerteventura finder du de bedste af slagsen. Her venter kilometerlange sandstrande med turkisblåt vand.

Lanzarote og Gran Canaria kæmper stærkt om andenpladsen. Førstnævnte har de dejlige Papagayo-strande på sydkysten, mens Gran Canaria er berømt for sit imponerende klitlandskab ved Maspalomas og Playa del Inglés.

SÆRLGE OPLEVELSER

På Tenerife kan du opleve vulkanen Teide, der med sine 3.718 m er Spaniens højeste bjerg og verdens tredje største vulkan. Den sydlige del af Tenerife byder desuden på helt spektakulær natur.

Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, er fyldt med spændende kultur. Besøg den gamle bydel Vegueta, hvor du kan se den smukke Santa Ana katedral og Columbus’ hus. I byens største shoppingområde, Mesa y Lopez, finder du hyggelige caféer og stormagasinet El Cortes Ingles.

Lanzarote kendetegnes ved de mange smukke, hvide huse med blågrønne vinduesskodder. Derudover er Lanzarote den mest vulkanske ø af Kanarieøerne. Landskabet er helt måneagtigt, med store kratere og mystiske grotter, stejle skrænter og størknet lava.

Skønne vandreture

Bevæg dig væk fra kysten og tag på vandretur i smuk og varieret natur. Oplev de skønneste udsigter blandt daddelpalmer, agave kaktus og farverige planter. Gå gennem stejle, frodige kløfter og langs rå klippekyster. Kanarieøerne har de perfekte rammer for hyggelige vandreture. Der findes ruter på alle niveauer.

På Tenerife kan du f.eks. vandre til en af øens dybe kløfter, Barranco del Infierno. Oplev også på tæt hold Teide vulkanens dramatiske, golde og meget åbne lavalandskab.

Lokale markeder

De lokale markeder på Kanarieøerne er en attraktion i sig selv. Markederne varierer i størrelse og kvalitet, men selv de mindste kan være sjove at besøge. Sug til dig af den lokale atmosfære og find lækre delikatesser og smukt håndarbejde.

Fra kræmmermarkeder med lidt af det hele, til madmarkeder med hjemmedyrkede lækkerier. Køb alt fra frisk frugt og grønt, hjemmelavet vin og ost og duftende hjemmebag. Du kan også finde unikt pynt til hjemmet og håndlavet fodtøj.

Et sikkert feriehit

Du får både kultur, smukke strande og dejligt vejr med et krydstogt til de Kanariske Øer. Glæd dig til traditionelle kanariske retter – en blanding af det spanske, portugisiske og mauriske køkken.

Das i solen på stranden, besøg lokale markeder, nyd spanske delikatesser og hold dig aktiv med vandreture i de smukke omgivelser. Et krydstogt til De Kanariske Øer bringer altid mange gode ferieminder med sig.

Populære krydstogter til Kanarieøerne

0 nætter fra

Krydstogter til Kanarieøerne

0 nætter fra

Krydstogter til Kanarieøerne

0 nætter fra

Krydstogter til Kanarieøerne

0 nætter fra

Krydstogter til Kanarieøerne

12 nætter fra Maceio, Brasilien

MSC Seaview

17. marts 2023
fra kr. 5.099 pr. pers.

7 nætter fra Las Palmas, Gran Canaria, Spanien

Azamara Onward

11. marts 2023
fra kr. 8.920 pr. pers.

0 nætter fra

Krydstogter til Kanarieøerne

0 nætter fra

Krydstogter til Kanarieøerne

0 nætter fra

Krydstogter til Kanarieøerne

0 nætter fra

Krydstogter til Kanarieøerne

0 nætter fra

Krydstogter til Kanarieøerne

Søgekriterier Klik for at fravælge
  Filter

  Finder aktuelle krydstogter


  Udfyld nedenstående felter

  Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
  Enquiries

  Få tilbud