Krydstogt i det østlige Caribien - Norwegian Escape - 13063

Oplev det bedste af Caribien ombord på Norwegian Escape!

Træk to uger ud af din kalender og tag med Norwegian Cruise Line på et vidunderligt krydstogt i det østlige Caribien. Nyd udsigten over det azur-blå vand fra de mange hvide sandstrande på de dejlige caribiske øer.

Krydstogtet starter i New York, hvor du kan opleve storbyens mange seværdigheder, spændende butikker og sprudlende liv. Se for eksempel Frihedsgudinden, Central Park og Times Square. Tag også på en shoppetur på Madison Avenue og en tur i Bronx Zoo og New York Botanical Garden. Hvis man vil opleve hele byen kan det være en god ide at tage et par overnatninger før eller efter krydstogtet.

Glæd dig til at opleve den tidligere Dansk Vestindiske Ø, St. Thomas! Nyd en cocktail under skyggen af de vajende palmer eller oplev hovedstaden Charlotte Amalie fra en hyggelig café.

Fem af krydstogtets dage foregår til havs. Her har du mulighed for at udforske Norwegian Escapes mange luksuriøse faciliteter. Lad dig forkæle i spaafdelingen eller find din indre dansemus på diskoteket.

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 New York, USA 15.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Kom til byen, hvor du finder en af de mest kendte statuer: Frihedsgudinden. Det er også her, du kan besøge Ellis Island Museum, som præsenterer tiden fra 1892-1954, hvor mere end 12 millioner immigranter kom til USA. Glæd dig også til besøg på Times Square, hvor du bl.a. kan få en af de sandwiches, som stedet er kendt for.

Dag 2-3 Til havs

Norwegian Escape byder på masser af muligheder for at hygge med familien eller møde nye venner. Få en drink i en af de mange tema-barer, spil et spil i kortrummet, hør livemusik i klubberne og meget mere.

Dag 4 San Juan, Puerto Rico 15.00 22.00

Kom og oplev en blanding af den spanske kolonitid og den indianske stemning, når du besøger denne fantastiske by, San Juan. Byen er en moderne havneby, men den bærer tydeligt præg af den spanske kolonitid. Indtag de mange sandstrande, hvor du kan nyde det tropiske klima. Om aftenen kan du også tage en tur på casino eller opleve et af de fyrige flamingoshows, som byen kan byde på.

Dag 5 Charlotte Amalie, St. Thomas 08.00 17.00

Charlotte Amalie ligger på St. Thomas og er den største by i ø-gruppen U.S. Virgin Islands - de forhenværende Dansk-Vestindiske Øer. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, der var gift med kong Christian d. 5. Der er stadig spor efter det danske. Bl.a. hedder en gade "Dronningens Gade".

Dag 6 Roseau, Dominica 09.00 17.00

Roseau på øen Dominica er kendt for sin regnskov og sine vandfald og grotter. Der er fantastiske muligheder for at vandre på øen og rig mulighed for at dykke eller snorkle. Her kan man møde pilrokker, snapper, barracudaer, papegøjefisk og delfiner. Lige så almindelig som huse på pæle, er lyden af reggae- og calypsomusik.

Dag 7 Bridgetown, Barbados 08.00 17.00

Nogle siger, at Barbados er mere britisk end selve Storbritannien er. Her er cricket nationalsporten, eftermiddagste er en selvfølge og trafikanterne kører i venstre side. Når du forlader øen, vil du med garanti komme til at savne den venlige ånd, der hersker på øen, den lokale rom og de stegte flyvefisk.

Dag 8 Castries, St. Lucia 08.00 17.00

Castries ligger på St. Lucia med et landskab med frodige grønne bjerge, tæt regnskov og bløde sandstrande. Gaderne i hovedstaden Castries er fulde af liv og farver, akkurat som bondekonerne, som kommer iklædt nationaldragter for at sælge eksotiske frugter og grøntsager.

Dag 9 Basseterre, St. Kitts 08.00 17.00

Basseterre ligger på sydkysten af øen St. Kitts. På havnefronten finder man den hvælvede bygning fra kolonial tiden da høsten af sukkerrør havde meget stor betydning. Man kan stadig se spor fra den franske kolonitid, men det er den britiske fortid der er mest synlig.

Dag 10-12 Til havs

Ombord på Norwegian Escape er der masser af underholdning både om dagen og om aftenen. Prøv vandrutsjebanerne, spil på sportsbanerne, hold formen ved lige i fitnesscenteret, se et teaterstykke, nyd en drink og en dans i natklubberne og meget mere.

Dag 13 New York, USA 08.00

Check ud og afrejse. New York, Empire State Building, Frihedsgudinden, Central Park og lysene på Broadway - New York er en af verdens mest spændende byer, med et hav af oplevelser for alle og enhver. Afslut jeres krydstogt i byen, der aldrig sover!

Info
Rederiet

Freestyle Cruising - friheden til at vælge selv. Det er Norwegian Cruise Line.

Som et af de første rederier droppede Norwegian Cruise Line den faste spisetid, og lader nu gæsterne spise når de selv vil. Dresscoden er der også slækket på.

Krydstogtskibene er ualmindeligt hyggelige og velegnede til familier med børn i alle aldre.

Freestyle konceptet tiltaler rigtig mange af vores gæster.

Læs mere om Norwegian Cruise Line. Klik her.

Skibet

Norwegian Escape er det første skib i Norwegian Cruise Lines' Breakaway Plus-klasse, og er rederiets største krydstogtskib med plads til 4200 passagerer.

Om bord på Norwegian Escape finder du de samme sjove og afslappende faciliteter som på Breakaway og Getaway, plus en række nye og forbedrede oplevelser som Haven- og Studio-loungen, 3 pools, 22 barer og lounges, spaområde, 29 spisesteder, teater og meget mere.

Norwegian Escape sejler i det østlige Caribien fra Miami.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- all inklusive drikkevarer
- servicecharge / drikkepenge
- underholdning
- aktiviteter om bord
- skatter og afgifter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
13063
Varighed
13  dage
Underprodukt
1491995226_13063

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

FRANSK POLYNESIEN31 dages krydstogt fra Honolulu til Sydney

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

CUBA, MEXICO, JAMAICA8 dage | MSC Armonia | Inkl. drikkepakke, WiFi, udflugter og helpension

FLY & CRUISE I CARIBIEN16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

FLY & CRUISE I MIDDELHAVET8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

DUBAI OG EMIRATERNE13 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

SOLRIGE CARIBIEN16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

DUBAI OG INDIEN16 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept